Spirituele Pasen

Alle teksten van dit gratis online-programma zijn opgenomen in het tweede boek van de Spirituele teksten bibliotheek: Spirituele Pasen en Pinksteren . Aan deelnemers wordt aangeraden in de week voor Pasen ’s ochtends de beschouwing te beluisteren en ’s avonds de tekst uit Het evangelie van de heilige twaalven.

 1. palmzondag 9 april, De doortocht, beschouwing 1 , spirituele tekst 1
 2. maandag 10 april, Door de poort gaan, beschouwing 2 , spirituele tekst 2
 3. dinsdag 11 april, Het mysterie van geboorte en dood, beschouwing 3 , spirituele tekst 3
 4. woensdag 12 april, De innerlijke tempel reinigen, beschouwing 4,  spirituele tekst 4
 5. donderdag 13 april, Overgave aan je innerlijke meester: beschouwing 5 , spirituele tekst 5
 6. vrijdag 14 april, Nieuwe innerlijke kracht betonen, beschouwing 6 , spirituele tekst 6
 7. zaterdag 15 april, De cruciale overwinning op jezelf, beschouwing 7 , spirituele tekst 7
 8. paaszondag 16 april, Bevrijding van de innerlijke mens, beschouwing 8 , spirituele tekst 8

De derde editie van het gratis online-programma Spirituele Pasen wordt gehouden van 9 tot en met 16 april 2017. Alle teksten van deze module zijn te lezen of te beluisteren op de website www.spiritueleteksten.nl . Als je de dagelijkse e-mails in de goede week wilt ontvangen, kun je inschrijven via het inschrijfformulier op de website. Wanneer er dan gemeld wordt dat je al ingeschreven staat, kun je via de optie ‘e-mail voorkeuren aanpassen’ onderaan digitale nieuwsbrieven aanvinken welke informatie je wilt ontvangen.

Pasen is het feest van de opstanding van de innerlijke mens. Jezus overwon de dood. Ieder mens is geroepen om eens de dood te overwinnen, om een onvergankelijke geestelijk lichaam op te bouwen dat ook bekend staat als het opstandingslichaam, verheerlijkt lichaam of gouden bruiloftskleed. De week voorafgaand voor Pasen is een ideale tijd om je in dat vernieuwingsproces te verdiepen, want de verhalen over het leven, sterven en opstaan van Jezus geven in symbolen nauwkeurig weer welke grootste mogelijkheden er in ons besloten liggen.

Het online-programma Spirituele Pasen bestaat uit acht spirituele teksten uit ‘Het evangelie van de heilige twaalven’ en acht beschouwingen daarover die je kunt lezen en/of beluisteren. Het is een handreiking voor bezinning en bezieling in de goede week die een diepe indruk op je kan maken omdat er minder bekende, maar wel authentieke betekenissen worden gegeven aan oeroude verhalen waar een transformerende werking van uit kan gaan.

Spirituele pasen themamiddag in Utrecht 2e paasdag 2017.017

KLIK VOOR DE THEMAMIDDAG SPIRITUELE PASEN

2 gedachten over “Spirituele Pasen

  1. André de Boer Bericht auteur

   Dat hangt ervan af wanneer en voor wat u zich heeft opgegeven. Als dat was voor Spirituele Kerst 2016 / 2017 ontvangt u de mails automatisch vanaf zondagochtend 9 april. Wanneer u zich had ingeschreven voor andere online-programma’s dient u zich opnieuw aan te melden. Dat kan door onderaan in de e-mail te klikken op de link ‘e-mail voorkeuren aanpassen’ en aan te vinken wat u wenst te ontvangen. Alle teksten en audio’s zijn ook rechtstreeks toegankelijk via http://spiritueleteksten.nl/online-programmas/spirituele-pasen/

   Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *