Workshop voor kinderen door Ankie Hettema op woensdag 5 januari 2022 in Amsterdam: tegendelen en harmonie

BOEK UW TICKET

BESTEL HEMEL EN AARDE IN DE WERELD VAN HET KIND

Dag en nacht, hoog en laag, binnen en buiten, boos en blij… hou het maar bij! Het leven hupt van het één naar het ander – twee horen bij elkaar. Wat wisselt in jou? Wat maakt je licht, wat zwaar? Wat kan klein zijn en wat groot? Ontdek hoe tegenstellingen werken, kijk, zoek, luister en doe!

Auteur Ankie Hettema gaat een nieuwe workshop voor kinderen van 4 t/m 8 jaar verzorgen. Deze gaat over de natuurwet van tegendelen en harmonie en wordt gehouden op woensdag 5 januari 2022 in de Embassy of the Free Mind in Amsterdam. Haar vorige workshop op deze locatie met de titel De zeven hermetische principes maakte zoveel enthousiasme los bij de kinderen dat er een vervolg aan geven is. In deze workshop onderzoekt Ankie Hettema samen met de kinderen de werking van tegenstellingen buiten in de natuur en binnen in onszelf, met behulp van verhalen, proefjes, afbeeldingen in de Embassy of the Free Mind en veel creativiteit!

Ankie Hettema schreef meerdere boeken. Haar workshops voor kinderen sluiten aan bij haar boek Hemel en aarde in de wereld van het kind. Vanuit de gedachte dat je de samenleving en de wereld alleen werkelijk vernieuwend kunt vormgeven als je aan de basis begint – bij het kind – beschrijft ze hierin zeven levensprincipes. Ook in haar eigen onderwijspraktijk nam ze kinderen jarenlang mee in de wijsheid van Hermes, want: ‘Kinderen die hun oorsprong kennen, hebben een voorsprong in het leven.’

DOWNLOAD HET GRATIS GEDEELTE VAN HEMEL EN AARDE IN DE WERELD VAN HET KIND (PDF)

  • Datum: woensdag 5 januari
  • Tijd11.00-12.30 uur, incl. pauze
  • Zaal: Embassy of the Free Mind
  • Adres: Keizersgracht 123, Amsterdam
  • Tickets € 10,-. (geldig voor één kind plus één begeleider)
  • Maximaal aantal deelnemers : 10 (exclusief begeleiders)

BOEK UW TICKET

PRINCIPE 1PRINCIPE 2PRINCIPE 3PRINCIPE 5, PRINCIPE 6, PRINCIPE 7

BESTEL HEMEL EN AARDE IN DE WERELD VAN HET KIND