Waarheid is een land zonder paden – webinar van het Rozenkruis met bezinning op woensdagavond 28 oktober

KLIK HIER VOOR HET WEBINAR OP WOENSDAGAVOND 28 OKTOBER 20.00 UUR

Waar vind je waarheid in deze tijd van omvangrijke censuur en verspreiding van nep nieuws ? Waar vind je waarheid als de mensen hun ware gezicht verbergen? Jiddu Krishnamurti , een beroemde leraar uit India, zei in 1929 in zijn opheffingsrede voor de Orde van de Ster: ‘Ik beweer dat Waarheid een land zonder wegen is en dat je haar niet kunt benaderen via welke weg dan ook, niet door enige religie, door geen enkele leerstelligheid.’

Die uitspraak van Krishnamurti is het uitgangspunt voor het webinar ‘Waarheid is een land zonder paden’  dat zal worden verzorgd door het Gouden Rozenkruis.

Allereerst beluisteren we een podcast over het thema. De tekst is in de maanden september en oktober ook is uitgesproken tijden bezinningsbijeenkomsten in tempels van centra van het Gouden Rozenkruis. In de podcast wordt gesproken tekst afgewisseld wordt met muziek. Aansluitend kunnen hierover via de chat, raise hand en Q&A-functie worden uitgewisseld. Dit webinar zal niet worden opgenomen, en is dus niet na te luisteren op een later tijdstip.

We kunnen onszelf zuiveren van obstakels, die we hebben opgeworpen tegen het licht. Alle onwaarheden waar we in geloven, kunnen we bekijken en wegen. En daarna het besluit nemen, van welke ballast we afscheid nemen. Om zo te komen tot een meer zuiver bewustzijn en een helderder beeld van het Schone, het Goede en het Ware.       

KLIK HIER VOOR HET WEBINAR OP WOENSDAGAVOND 28 OKTOBER 20.00 UUR

BESTEL WAARHEID IS HET LEVEN ZELF

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *