LOGON tijdschrift

GA NAAR LOGON 2020-3

GA NAAR LOGON 2020-2

GA NAAR LOGON 2020-1

Sinds begin 2020 is elk kwartaal een papieren (en bijbehorende digitale) editie van het magazine LOGON is beschikbaar in het Nederlands. LOGON is voor mensen die fundamentele vragen stellen over hun leven, voor diegenen die gegrepen zijn door het dagende besef dat er iets moet zijn dat verder gaat dan carrière, ‘likes’ en ‘dislikes’, dagelijkse gelukjes en ontberingen. LOGON verkent, als een uitzicht vanaf een bergtop, een nieuw perspectief op de ontwikkeling van de mens en de veranderingen in de samenlevingen van de 21ste eeuw, die naar voren komen in kunst, wetenschap en religie.

KLIK VOOR EEN (PROEF)ABONNEMENT OP DE PAPIEREN VERSIE

LOGON is primair een meertalige online-omgeving van de Internationale School van het Gouden Rozenkruis met de domeinnaam:

LOGON.media

Leden en leerlingen van het Lectorium Rosicrucianum krijgen het papieren versie vier keer per jaar automatisch thuisgestuurd, zoals dat voorheen ook het geval was met het tijdschrift Pentagram, waarvan het laatste nummer eind 2019 is verschenen. De digitale versie van het tijdschrift LOGON wordt steeds gratis aangeboden op deze website in de vorm van een pdf-document en een bladerversie.

Een abonnement van de papieren Nederlandse versie voor een adres in Nederland kost 30 euro per jaar (4 nummers) en voor een adres in het buitenland 40 euro per jaar.

KLIK VOOR EEN (PROEF)ABONNEMENT OP DE PAPIEREN VERSIE

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *